Известие

Collapse
No announcement yet.

Предна линия говорители на ГТВ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Колега ,буре на седалките не е много гот По добре намери някое ,което да се побере в багажника или погледни тук - http://clubalfaromeo.com/forum/showp...8&postcount=16
    Само че с тоя малък обем и 2 порта

Ако все пак избереш този вариант, търси говорител който по спецификации за кутия има възможно най-малък обем и гледаш данните за ЗАТВОРЕН обем. Задължително.
    Ако мислиш да го слагаш на седалката. Вземи измери размерите и направи кутията по тях.
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Имам приятел с 10-ка или 12-ка сони експлойд ,поставена на кората на ауди 80 и мога да ви кажа ,че с правилният усилвател и CD тоя говорител разлепя редовно стъклата ,а вие ми говорете за каси и обеми Вярно ,че багажника играе роля до някаква степен ,но всеки си знае как иска да му звучи музиката ,на изложение все пак няма да ходим ,нали ?
      Аз лично слушам в 90% от времето радио
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
        Вярно ,че багажника играе роля до някаква степен...
        Всъщност до степен 100%

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          Всъщност до степен 100%
          + 1
          Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
          ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

Такаааааа,значи утре се захващам с направата на фланци за вратите.Сега обмислям варианти за баса и ще ми трябват мнения.Вече сте наясно с какво място разполагам.За мен е важно буфера да е с вграден усилвател,а вариантите на които съм се спрял са следните: http://www.caraudiobg.net/index.php?...&pid=TS-WX206A http://bgcarshop.com/product_info.ph...ducts_id=53647
            По принцип бих взел веднага пайнера,но чувам ту добри ту лоши мнения за него.Относно алпина мисля,че ще звучи доста мощно,но дали няма да е прекалено имайки в предвид,че ще стой плътно зад мен.

Извинявам се за малко детският начин по който подхождам,но и хабер си нямам от car audio.Само знам,че искам да звучи страхотно.Мерси за вниманието!
            Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
            Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
            Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
              Такаааааа,значи утре се захващам с направата на фланци за вратите.Сега обмислям варианти за баса и ще ми трябват мнения.Вече сте наясно с какво място разполагам.За мен е важно буфера да е с вграден усилвател,а вариантите на които съм се спрял са следните: http://www.caraudiobg.net/index.php?...&pid=TS-WX206A http://bgcarshop.com/product_info.ph...ducts_id=53647
              По принцип бих взел веднага пайнера,но чувам ту добри ту лоши мнения за него.Относно алпина мисля,че ще звучи доста мощно,но дали няма да е прекалено имайки в предвид,че ще стой плътно зад мен.

Извинявам се за малко детският начин по който подхождам,но и хабер си нямам от car audio.Само знам,че искам да звучи страхотно.Мерси за вниманието!
              Няма да ти звучи прекалено силно, важно е рефлекторите да не ти духат към главата.

Пайнера съм го чувал и според мен свири ужасно.
              Ако си от София с удоволствие ще ти покажа мoята система за да си направиш сметка. Пак си помисли за кутия с точни размери и един квадратен kicker

И това колко грозно ще изглежда да пльоснеш една готова такава на задната седалка
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Днес купих пайнера и съм напълно доволен.Самият буфер изглежда добре и може да се сложи по няколко начина,така,че да седи добре отзад.Качеството на баса е много добро и в комбинация с другата музика звукът стана супер.Ако махна резервната гума ще влезе и в багажника,но този вариант за сега него обмислям.Остана само да оправя фланците за елипсите на вратите и май ще трябва да подсиля задната кора,че пайнерите натежават.
                Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Качи пикчУрс

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                    Качи пикчУрс
                    + 1
                    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

Aз за моята предна линия за ГТВ подходих по различен начин. Закупих от eBay едно комплектче с преходници (фланци) или както искате го наречете (цена 4 паунда).
                      Маха се оригиналния елипсовиден говорител , слага се това комплектче за 5 минути и вече може да монтирате стандартни кръгли говорители 13,5 , като отгоре запазите стандартните капаци. Избора на говорители 13,5 е много голям.
                      В това китче има абсолютно всичко (винтовете, конекторите за кабелите)
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                        Aз за моята предна линия за ГТВ подходих по различен начин. Закупих от eBay едно комплектче с преходници (фланци) или както искате го наречете (цена 4 паунда).
                        Маха се оригиналния елипсовиден говорител , слага се това комплектче за 5 минути и вече може да монтирате стандартни кръгли говорители 13,5 , като отгоре запазите стандартните капаци. Избора на говорители 13,5 е много голям.
                        В това китче има абсолютно всичко (винтовете, конекторите за кабелите)
                        А как се води като критерий за търсене? Спийкър адапторс?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                          А как се води като критерий за търсене? Спийкър адапторс?
                          Трябва да видя в хисторито на покупките ми от ebay как точно беше и ще пиша - защото напрово ми дадоха линк в раздела ГТВ на алфаоунър.ко.юк
                          П.П. след проверка:
                          SAK-1004 Alfa Romeo GTV Front Door Speaker Adaptor Kit
                          сега търсих , но този доставчик от когото купих аз го няма (има някакви по скъпи в момента, но то и преди ги имаше , а моя сега проверих е за 4.50+1.99 доставка до България - това за адапторите двата за вратите в комплект с книжка описание и кабели)
                          Last edited by BatVas; d.m.y г., 23:29.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                          X